VÅR GARANTI 5 ÅR/16 000 MIL*

Vi lovar att ta hand om din bil i 5 år/160 000 km*, eftersom även tuffa arbetare kan behöva lite omsorg.

5 år/160 000 km från stötfångare till stötfångare

Vår garanti gäller i 5 år eller 160 000 km* och omfattar hela bilen avseende tillverkningsfel, från den främre- till bakre stötfångare. En välutbildat Nissan-tekniker kommer kostnadsfritt att reparera eller byta ut de delar som omfattas av garantin, så att du kan fortsätta köra tryggt.

5 års lackagaranti

I garantin ingår 5 års lackgaranti. Om lacken på din bil drabbas av defekter behöver du inte bekymra dig – det ingår i garantin som gäller i 5 år eller 160 000 km*.

5 års garanti på NISSANs reservdelar och tillbehör

Garantin 5 år/160 000 km* inkluderar även en 5-årig garanti på Nissan originaldelar och tillbehör. Garantin täcker defekter i material eller tillverkning.

5 års vägassistans

Vare sig du råkar ut för en incident som omfattas av garantin eller ej, så omfattas ditt fordon av vår 5-åriga vägassistans. Assistansen är tillgänglig för dig dygnet runt, året om.

12 års rostgaranti

Den 12-åriga rostgarantin på våra transportbilar (6-år på NT400 Cabstar) säkerställer att fordonet är försäkrat om karossens metallplåtar drabbas av genomgående rosthål inifrån och ut till följd av material- eller tillverkningsfel.

Helt överförbart

Garantin på 5 år/160.000 km* följer med i sin helhet, förutsatt att bilen är yngre än 5 år och har gått mindre än 160 000 km, när den säljs. Det innebär att återstoden av garantin övergår till den nye ägaren, som tryggt kan köra vidare.

NÄR OCH VAR SOM HELST: NISSAN STÖDJER DIG OCH DIN VERKSAMHET

Hos Nissan står våra lätta transportbilar redo att följa dig på dina dagliga utmaningar med en marknadsledande tillverkargaranti på 5 år eller 160 000 km* som standard vilket ger dig 5 års sinnesro.

NÄTVERK FÖR SPECIALISERADE NYTTOFORDON

Sortimentet av transportbilar från Nissan omfattas av en stark täckning över hela Europa med konkurrenskraftiga finansieringslösningar och skräddarsydda konverteringserbjudanden. Vill du gå utöver den 5-åriga garantin erbjuder vi konkurrenskraftiga förlängda garantier, så att du behöver inte oroa dig.

SERVICEMARKNAD

Fel på bilen innebär bekymmer. Om din transportbil drabbas av stillestånd, är det ett hårt slag för din verksamhet. Till och med den tid som går åt för service utgör stilleståndskostnad, när din bil inte drar in vad den kostar. Därför arbetar vi för att säkerställa att din transportbil blir kvar där den hör hemma ­– på vägen i arbete för dig.

NISSANS SERVICEAVTAL

Tillsammans kan du och din Nissan-återförsäljare upprätta ett Nissan serviceavtal. Avtalet omfattar service och underhåll för den körsträcka och tidsperiod som passar dig bäst. Avtalet ger extra god kontroll över ägandekostnaden och ser till att din transportbil från Nissan sköts av specialiserade Nissan-tekniker.

5 ÅRS VÄGASSISTANS

Vare sig det handlar om ett haveri, en olycka eller en incident som inte faller under garantin, finns vår service tillhands för dig över hela Europa, dygnet runt, året om. Vi skickar dig omgående vägassistans och om ditt fordon fortfarande inte går att köra efter några timmar, så hjälper vi dig med alternativa lösningar medan vi fixar problemet.

* 5 år tillverkargaranti, på Nissans transportbilar, är begränsad till en körsträcka på 160.000 km. Undantag är e-NV200: 5 år/100.000 km på komponenter relaterade till eldrift (inkl. batteri), 3 år/100.000 km på fordonet i övrigt

UPPTÄCK VÅRA
TRANSPORTBILAR

Tillverkargaranti och villkor

Vill du ha mer information? Klicka på knappen.

LÄS MER >